fbpx Skip to main content

На тази страница публикувам, както актуални събития, които организирам, така и архив с лекции и теми, които съм разработвал във времето и бих се радвал да продължат да живеят в нови срещи с публика. Ако намерите тема, която ви интересува или искате да разработим нова, ще се радвам да се свържете с мен и да го обсъдим.

Уъркшопи

ОТКЛЮЧИ ПОТЕНЦИАЛА: Уъркшоп за финансиране на артистични проекти

ОТКЛЮЧИ ПОТЕНЦИАЛА е уъркшоп за изграждане на стратегия за финансиране на артистични проекти, който ще ви помогне в реализирането на вашите смели мечти.
Уъркшопът е, както за артисти от всички сфери на изкуството, така и за арт мениджъри, куратори и хора, които се занимават с продуциране на артистични и културни продукти.

Виж повече

Лекции

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ И ИЗКУСТВО

Ще се опитаме да отговорим и на въпросите за бъдещата роля на човека в изкуството: Как ще се промени арт сцената? На кои творчески занаяти ще повлияят най-силно технологиите? Каква ще се измени човешкият принос към изкуството?… и много други.

Виж повече

ИНТУИЦИЯТА В ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО

Ролята на интуицията и умението да се осланяме на нейните повици се доказва многократно като важен фактор в реализацията ни, както в професионален, така и в личен план.

Виж повече

ТАЙНАТА ФОРМУЛА НА УСПЕШНИТЕ ФОТОГРАФИ

Забавен и практичен анализ, който интерпретира историята на фотографията и биографиите на някои от най-забележителните ѝ представители дава добри насоки как да се доближите до успеха във фотографията.

Виж повече

ТЕОРИИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ФОТОГРАФИЯТА

Как ще се развият технологиите? Каква ще е ролята на изкуствения интелект? Как ще изглежда фотографията на бъдещето? И как ще изглежда професията на фотографа?

Виж повече