fbpx Skip to main content

Тук може да видите някои от моите дейности и начинания.

Photoworld е една от най-активните фотографски общности в България. В нея събираме търсещи, мислещи, снимащи хора. Организираме множество, срещи, лекции, събития, изложби. Правим интервюта, предавания и много други. Работим за развитието и реализацията на множество автори.

Посети сайта

CodeAngels са ангелите, които бдят над вашето онлайн присъствие. Разработка на сайтове, дигитален маркетинг, цялостни стратегии за онлайн присъствие.

Посети сайта

Фотоваканция е ежегодна фотографска среща, която събира хора споделящи любовта към фотографията на бреговете на Черно море. Това е и събитието, което е причината аз да се занимавам с фотография и организация на събития. Тази година Фотоваканция празнува 40 години от първото си издание и ще се проведе за 29-ти пореден път без прекъсване.

Посети сайта

PhotoBUZZ е платформа за продажба на авторска фотография, която може да окачите на стената си или да използвате като подарък. Всички фотографии се предлагат в лимитирани тиражи, със сертификат за автентичност.

Посети сайта

Piece of loVE е сайтът, в който с Вили предлагаме своите фотографски услуги. Правим портретни фотосесии, заснемаме лични празници… показваме любовта между хората и различните нейни изражения.

Посети сайта

Скоро...

…ще споделя още едно важно за мен начинание.