fbpx Skip to main content

+359888812284

curious@emanuiltreyman.com

Занимавам се с фотография повече от 20 години. В този период самото снимане е много малка част от дейността ми. Онова, в което съм специализиран, е организацията на фотографски свързани събития. В историята те са повече от 1000, а тепърва предстоят още много. Може да видите някои от актуалните начинания, в които съм замесен в „дейности„.

Имам много и разнородни интереси. Мога да съм полезен в разработка на сайтове, маркетинг, мениджмънт, бизнес развитие, PR, фото и видео, разработване на обучения и много други.

В личен план едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали, е да стана баща на две прекрасни деца.

…наскоро възприех трайно една простичка философия, която също искам да спомена в този текст, защото тя се оформи като водеща в структурирането на този сайт. Да подхождащ към живота с любопитство е най-естественият процес. Той те кара да си задаваш въпроси, да търсиш, да действаш, да се освободиш от оценките и просто да се питаш: А това защо се случи така? Аз защо постъпих така? Можеше ли да е по-добре? А какво ще стане ако…? Как да се случи…? и т.н.
В този сайт обединявам много от посоките на моето любопитство и ги споделям. Ще се радвам да се свържете с мен и да любопитстваме заедно 🙂

Някои от дейностите, в които съм замесен

Пишете ми