fbpx Skip to main content
Лекции

Интуицията в предприемачеството

By 16.01.2023No Comments
30-60 мин.
Ключови думи: 

Предприемачество, бизнес, планиране

Когато се говори за предприемачество, обикновено мислим за мениджърски умения, маркетинг, бизнес стратегии и планиране, финансово управление и тем подобни. Интуицията е нещо, което се споменава рядко, но често играе изключителна роля в развитието на някои от най-големите предприемачи в света.

В тази лекция се обединяват изводи, както от личния ми опит, така и от прочита на сттотици книги: от биографии на множество велики предприемачи като Илон Мъск, Ричард Брансън, Чарли Чаплин, Стив Джобс, Рей Далио и много други,  през трудовете на Наполеон Хил, който прави едно от най-големите проучвания на навиците на успешните хора, до научна литература за „силата на мисълта“.

Ролята на интуицията и умението да се осланяме на нейните повици се доказва многократно като важен фактор в реализацията ни, както в професионален, така и в личен план.

Лекцията ни дава увереност да се доверяваме повече на вътрешния си глас.

През 2017 лекцията е изнасяна под името „Мистиката на интуицията“ на „Ден на младежкото предприемачество“ в Пазарджик. Оттогава тя е обогатена с множество нови примери, научни факти и интересна информация. 

Изпрати запитване за провеждане на лекция

Leave a Reply