``Другото Аз``
фотосесии с Емо и Вили

Подарете си незабравимо преживяване и прекрасни спомени.

“Другото аз” е фотосесия, която ще Ви покаже в нова светлина.

Време е за действие! В комбинация от уъркшоп и допълнителни задачи ще прегърнем твоите фотографски мечти и ще ги превърнем в ясни проекти с конкретни задачи и цели.

“Задействай фотографските си мечти” е уникален формат, който ще ти даде много полезни нови знания, както и възможността да ги приложиш на практика.

Ще се запознаеш с основите на планирането, финансирането, маркетинга и реализацията на всяка една идея. След това ще работим заедно по твоята конкретна мечта и нейната реализация.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/emanuilt/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Резервирайте си час за фотосесия

ЛЕКТОР

Здравей, моето име е Емануил Трейман. Фотографията е част от моя живот откакто се помня. Моят дядо е бил първият в семейството, който се е захванал с фотография. След него и баща ми и чичо ми са едни от много активните хора в българската фотография. Първия си собствен фотоапарат имах във 2-ри клас. Макар и да снимам от малък, и до ден днешен не бих се нарекъл фотограф. По-скоро се определям като организатор на фотографски събития.

Професионалните ми занимания в тази сфера започнаха през 2010 г., когато за първи път помагах в организацията на Фотоваканция. Оттогава съм участвал в организацията на стотици лекции, изложби, семинари, курсове, уъркшопи, фестивали и какво ли още не.

През 2017 г. с група единомислещи хора създадохме Клуб Фото Свят. Като през последните две години сме реализирали над 200 събития. В началото на 2018 г. реализирахме и уникалния за България формат “Открий своя път във фотографията”.  През януари 2019 направихме и първата международна фотографска конференция в България INSPIRATION PHOTO CONFERENCE, която събра 6 световни имена на фотографията в София.

Винаги съм отчитал като огромно предизвикателството пред фотографите да финансират работата си и да следват творческите си мечти. Имам икономическо образование получено във Франция, бакалавърска степен по връзки с обществеността и семестриално премината магистратура по фотография. Това, заедно с опита изброен по-горе, ми дава един уникален поглед, знания и опит, които ми позволяват да съм много полезен в това да помагам на хората да намират начина да реализират идеите си.

През 2012 г., заедно с Фотосинтезис и “Месец на фотографията”,  проведох първия семинар “Финансиране на фотографски проекти”. През 2016 г. проведох три отворени лекции “Финансирай фотографските си мечти” посетени от над 200 човека. След това реализирах и уъркшопа “Реализирайте фотографските си мечти”. През 2018 г. проведох и онлайн формата “Финансирай мечтите си”.

Настоящият формат събира целия ми опит и всички научени уроци в реализацията на над 500 свои и чужди идеи. Той е създаден като преживяване, което ще промени мисленето ти и ще ти покаже как може да реализираш всяка своя идея.

Време е за действие!

ОТЗИВИ ОТ ПРЕДИШНИ ФОРМАТИ

ПРОГРАМА

Програмата е съставена от три взаимосвързани модула*

УЪРКШОП: На 23-ти и 24-ти февруари, в София, ще се потопим в двудневен интензивен уъркшоп, в който ще научиш как да структурираш и организираш своята идея/мечта, за да превърнеш в реалност. Ще се запознаеш с много теория, която ще бъде пречупвана през идеите на всеки един участнил

ОБСЪЖДАНЕ НА ВАШИТЕ ИДЕИ: След уъркшопа е време за действие, за да превърнеш твоята мечта в реалност. Ще продължим комуникацията си онлайн, в затворена фейсбук група. Ще имаш 1 месец, за да съставиш ясен план и да обмислиш всички детайли по реализацията на твоята мечта. 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗАВЪРШЕНИТЕ ИДЕИ: На 23-ти март ще се съберем отново . Всеки ще представи готовата си идея пред участниците и ще чуе обратна връзка за свършената работа.

*Задължително е участието единствено в уъркшопа. Останалите модули са създадени с цел да ти помогнем да пристъпиш към действие веднага. Точната локация на провеждане ще ви изпратим след регистрация. 

УЪРКШОП
Ден 1 (23 февруари, София, 10:00 ч. - 18:00 ч.)
Ден 2 (24 февруари, София, 10:00 ч. - 18:00 ч.)
ОБСЪЖДАНЕ НА ВАШИТЕ ИДЕИ
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗАВЪРШЕНИТЕ ИДЕИ

ЦЕНА

150 лв.

Даваме ти 100% гаранция за удовлетвореност.

Казано просто, ако сметнеш, че форматът не е оправдал очакванията ти, просто ще ти върнем парите.

В цената са включени:

  • двудневен интензивен уъркшоп, който ще ви помогне да видите как да реализирате мечтата си (23, 24 февруари)
  • достъп до затворена фейсбук група, в която ще получите допълнителни материали и подкрепа, която ще ви помогнат да предприемете действия веднага
  • един ден, в който ще чуете подробен анализ на вашата мечта, както и на идеите на всички участници. Това ще ви даде много нови идеи и увереност да следвате мечтата си. (23 март)

Начини на плащане: 

  • По банков път. Ще получите банковата сметка на имейл след регистрацията. 
  • Плащане чрез PayPal. При попълване на регистрационната форма може да изберете тази опция.

Регистрирай се за ``Реализирай фотографските си мечти``

За въпроси, се свържете с нас:

0888 81 22 84

info@emanuiltreyman.com

Регистрация